Hopp til innholdet

Personvernerklæring for brukere på nettstedet

På denne siden finnes det opplysninger om hvilke informasjon vi samler inn av deg, hvordan og hvorfor det blir gjort, samt hvor lenge spesifikk informasjon blir lagret.

Kontaktinformasjon

Nettstedet (https://bergenved.no) tilfører selskapet Bergen Ved AS, med organisasjonsnummer: 925 534 757.

Eventuelle henvendelser rettet til Bergen Ved AS, kan gjøres på følgende metoder:

Mobil

920 58 546

Bedriftsadresse:

Johan Berentsens vei 38, 5160 Laksevåg, Vestland, Norge

Datainnhenting

Besøk på nettsiden

Innlogging
  • WordPress
    • Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.
    • Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.
  • VIPPS
    • Vipps innlogging baserer seg på Vipps sine egne systemer, og blir derfor ikke kontrollert av Bergen Ved AS. Imidlertid blir det opprettet en bruker på vår nettside, basert på informasjon fra Vipps. Dette begrenser seg til fornavn, etternavn, epost-adresse, telefonnummer og folkeregistrert adresse. Dette blir gjort for at kjøp på nettsiden skal være lettest mulig gjennomført.
    • For å lese mer om Vipps sine personvernregler kan du sjekke ut: https://vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern/
Analyse

Bergen Ved AS innhenter besøksstatistikk ved bruk av informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre. Vi bruker statistikkverktøyet Google Analytics for å analysere trafikken på nettsiden vår. Informasjonen bruker vi til å forbedre og videreutvikle nettsidene. Google Analytics anonymiserer IP-adressene.

For å analysere hvordan brukeropplevelsen er for kundene våre benytter vi oss av analyseverktøyet Microsoft Clarity. Informasjonen bruker vi til å forbedre og videreutvikle nettsidene våre. Microsoft Clarity anonymiserer IP-adressene og innholdet på siden.

Kommunikasjon via 3.part

Vi benytter oss av Facebook meldingsfunksjon for å lett kunne kommunisere med kunden om eventuelle spørsmål som kommer etter besøk på nettsiden vår. Er du innlogget på Facebook på enheten eller i samme nettleser-vindu, vil din informasjon bli «hentet» og du vil få valget om å fortsette kommunikasjonen med profilen din. Funksjonen fungerer også uten at du logger inn på facebook. Samtalen vil da være aktiv i 24 timer etter at du sendte første melding. Om du ikke ønsker å bruke Facebook er det mulig å bruke e-post eller kontakte oss per telefon. Se vår kontaktinnformasjon.

Kjøp av produkter

Generell informasjon

Ved kjøp av produkter på nettstedet innhenter vi nødvendig informasjon for å kunne levere produktet. Dette begrenser seg til fornavn og etternavn, e-postadresse og telefonnummer og leveringsadresse.

Betalingsinformasjon

Betaling på nettstedet foregår enten via Vipps eller Stripe. Er du på pc krever Vipps at du oppgir telefonnummer, slik at du kan verifisere kjøpet via Vipps på mobilen. Gjennomfører du kjøp med Vipps på en mobil, bytter systemet automatisk mellom Vipps og bergenved.no. Stripe krever at du oppgir kortnummer, utløpsdato og CVC. Om ønskelig kan Stripe lagre kortdetaljene dine på nettstedet, slik at neste kjøp blir lettere å gjennomføre, imidlertid er dette ikke et krav.

E-poster for markedsføring

Vi benytter oss av tjenesten MailPoet for å sende ut e-poster til kunden. Om du ønsker å motta e-poster utenom nødvendige e-poster for å gjennomføre kjøp, kan du velge dette under betalingsprosessen. Vi sender ikke ut overføldige e-poster dersom ikke kunden ønsker dette.

Lagring av data

Data som blir innhentet på nettstedet https://bergenved.no blir lagret på servere hovedsakelig lokalisert i Danmark av selskapet One.com Group AB.

Nettstedet innehar de nødvendige krav (SSL-sertifikat) for at forbindelsen mellom server og besøkende skal være kryptert. Informasjonen du oppgir på nettsiden er med andre ord trygge.

Informasjon innhentet fra kjøp, det være seg fornavn, etternavn, e-postadresse, telefonnummer, adresse blir lagret på nettstedet i 3 år etter siste aktivitet, før det blir slettet.

Ønsker du å hente ut informasjon som vi har lagret om deg eller få det slettet, kan du sende oss en forespørsel på en av våre kontakt-metoder.

Informasjon om kunden som er nødvendig for å kunne føre regnskap blir lagret eksternt i regnskapet, og blir oppbevart i 10 år.