Hjem » Om oss » Ledige Stillinger hos Bergen Ved AS

Ledige Stillinger hos Bergen Ved AS

Bergen Ved AS er under stadig utvidelse. Vi søker derfor flere nye medarbeidere i tiden som kommer. Dersom du er interessert i å jobbe eller samarbeide med oss oppfordrer vi deg til å ta kontakt og undersøke de ledige stillingene i oversikten vår.

Arbeidet hos oss passer perfekt for deg som enten går på videregående eller studerer. Hos oss kan du få en liten ekstrajobb med siden av som fint kan kombineres med skole og studier. Stillingene passer også godt for deg som ønsker fleksibel arbeidstid og godt betalt.

Kvaliteter ved jobben

Å arbeide hos Bergen Ved AS betyr at du får en spennende og varierende arbeidsdag.

Fleksibel arbeidstid

Arbeidstiden varierer fra dag til dag, avhengig av forespørsler etter ved.

Arbeide fra hjemmet

Du trenger ikke å møte opp på et fysisk kontor når du arbeider for oss.

Godt betalt

Få godt betalt basert på hvor mange kunder vi har.

Personlig utvikling

Du får rom for personlig utvikling og kompetanseheving.

Ledige stillinger

Oversikt over de ledige stillingene våre:
Salgsmedarbeider (Privat)

Salg til privatkunder

Leveringstjenester

Kundekontakt

Markedsføring

Salgsmedarbeider (Bedrift)

Salg til bedriftskunder

Hjemmekontor

Kundekontakt

Markedsføring

Forhandlinger

Egen filial

Drift av egen underenhet

Varierende

Ledelse

Salgsmedarbeider privat

Alle oppgavene til stillingen Salgsmedarbeider privat er rettet inn mot det private markedet. Din viktigste arbeidsoppgave er selvfølgelig at alle kundene føler seg godt ivaretatt etter å ha handlet hos Bergen Ved AS.

Hovedoppgavene til stillingen er å levere ved fra lager til kunden. Du får informasjon fra oss om hvor kunden bor og sammen med deg finner vi et egnet tidspunkt for når du kan levere. Deretter kjører du varene ut til kunden.

Vi håndterer all administrasjon og alt annet arbeid slik at din hovedoppgave er levering.

Mye av arbeidet foregår på egenhånd og man må kunne arbeide selvstendig. Likevel er det viktig med mellommenneskelige egenskaper da du skal kunne gi kundene god nok service.

Selve stillingen fungerer for eksempel veldig godt for elever ved videregående skole eller lignende som ønsker å ha en ekstrajobb på kveldstid. Vanligvis kan man planlegge slik at leveringene passer inn med andre planer man har. Arbeidstiden er altså fleksibel og kan i stor grad tilpasses til hva som passer for deg som arbeidstaker.

I noen områder kan det også være aktuelt at du som salgsmedarbeider også hjelper med markedsføring i lokalområdet ditt. Dette er litt avhengig av hvor du bor, og hva du selv ønsker.
Stillingen som salgsmedarbeider for det private markedet krever at du har sertifikat for bil.

Salgsmedarbeider bedrift

Alle arbeidsoppgavene til salgsmedarbeider for bedrifter er rettet inn mot bedriftmarkedet. Din arbeidsoppgave i stillingen Salgsmedarbeider for bedrift er altså å selge ved fra Bergen Ved AS til andre bedrifter, for eksempel matbutikker, bensinstasjoner og lignende. I motsetning til stillingen som Salgsmedarbeider privat er denne stillingen i all hovedsak ikke avhengig av hvor du bor. Som salgsmedarbeider rettet mot bedriftsmarkedet kan du som oftest arbeide hjemmenifra.

Vi håndterer all levering, koordinering og administrasjon i forbindelse med eventuelle salg.

Ved alle stillingene i Bergen Ved AS har vi fleksible arbeidsvilkår. Vi er villige til å diskutere med arbeidstakeren hva som passer best og hva du selv har mest lyst å gjøre. Vårt mål er at arbeidstakere skal trives godt. Et godt arbeidsmiljø og kollegaer som trives gir også god kundeservice og gode resultater i selskapet.

Åpne egen filial

Å åpne egen filial for Bergen Ved AS betyr at du ønsker å etablere en underenhet eller datterselskap i Bergen Ved AS. Underenheten fungerer med selvstendig sammenlignet med de to stillingene som er beskrevet ovenfor. Du vil selv ha lederansvaret for din avdeling og vil ha stor betydning for hvordan filialen utvikler seg.

Arbeidsoppgavene ved å åpne egen filial er mer varierte og for noen kanskje også mer spennende. Dersom du liker å skape ting tror vi dette kan være en fin stilling for deg.

Dersom du ønsker å åpne egen filial for Bergen Ved AS oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss så kan vi diskutere saken sammen.