Hopp til innholdet

Om oss

Vi ønsker at kjøp av ved skal være så enkelt som mulig for deg. Du kan kjøpe via nettsiden vår og vi tilbyr naturligvis muligheten for å få det levert på døren din hjemme. Eventuelt kan du hente selv om du ønsker. Enklere kan det rett og slett ikke bli.

Bergen Ved AS er en lokal bedrift som leverer bjørkeved og andre produkter relatert til fyring i Bergen og omegn. Vi selger i hovedsak til privatkunder, men leverer også ved i større kvantum til bedrifter. Vi har de siste to sesongene levert store mengder ved til markedet i Bergen gjennom egenproduksjon og engrossalg. Vi utvider stadig og har som mål om å bli ledende på levering av bjørkeved og relaterte fyringsprodukter i regionen.

Rask Levering

Vi vet hvor irriterende det kan være å ikke få en vare levert på tiden. Derfor har vi høyt fokus på levering.

Erfaring

Det er viktig for kundeopplevelsen at erfaringsnivået til selgerne våre er høyt. Våre selgere kan derfor svare på de aller fleste spørsmål som gjelder ulike typer ved.

Høy Kvalitet

Våt ved er alltid irriterende. Det brenner ikke og blir mye røyk i peisen. Derfor selger vi kun tørr ved, slik at kunden skal bli fornøyd.

Lager

Vi har lager sentralt plassert i Laksevåg rett ved Laksevåg senter. Adressen vår er Johan Berentsens vei 38, 5160 Laksevåg. Lageret vårt er bare delvis bemannet, og vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med oss dersom du ønsker å hente ved på egenhånd. For kjøp av større kvantum har vi også truck tilgjengelig for opplasting.

Bjørkeved og andre fyringsprodukter

Vårt hovedfokus er bjørkeved av høy kvalitet. Bjørkeveden vi selger følger kravspesifikasjonene levert i Norsk Standard for fyringsved NS4414 klasse ekstra. Dette vil si at veden vi selger har den beste kvaliteten som selges på markedet. NS4414 setter også krav til hvor mye ved som skal være i sekken som selges. Mesteparten av bjørkeveden vi selger er pakket i 40L UV bestandige nettingsekker. Dette gjør sekkene enkle og praktisk å håndtere for deg som kunde. I tillegg til å selge bjørkeved selger vi også opptenningsved og tennbriketter. Du finner hele produktutvalget vårt i nettbutikken vår her.

Med og uten levering

Hos oss kan du bestille bjørkeved med eller uten levering avhengig av hva du ønsker selv. Så fremt vi har ved på lager er det alltid åpent for pick-up på egenhånd så fremt du har lagt inn en bestilling. I bekreftelsen får du da tilsendt med informasjon om hvordan du skal gå frem for å hente veden. Utkjøring av ved er avhengig at tilgjengelighet og det er bare å ta kontakt/bestille med levering dersom du ønsker det.

Levering?

Hvor leverer vi i bergensområdet?

Vi leverer i dag ved til hele Bergenshalvøyen. Kartet viser en liten oversikt over hva som i hovedsak er våre leveringssoner. Vi tilbyr selvsagt også levering utenfor oppsatte leveringssoner og ekspanderer stadig. Bor du utenfor vårt leveringsområde er bare å ta kontakt for et pristilbud fra oss. Vi setter i de fleste tilfellene opp kombinerte leveringsruter til mange adresser samtidig for at leveringen skal bli billigst mulig for deg som kunde.