Hopp til innholdet
Hjem » Om oss

Om oss

Rask Levering

Vi vet hvor irriterende det kan være å ikke få en vare levert på tiden. Derfor har vi høyt fokus på levering.

Erfaring

Det er viktig for kundeopplevelsen at erfaringsnivået til selgerne våre er høyt. Våre selgere kan svare på de aller fleste spørsmål som gjelder ulike typer ved.

Høy Kvalitet

Våt ved er alltid irriterende. Det brenner ikke og blir mye røyk i peisen. Derfor selger vi kun tørr ved, slik at kunden skal bli fornøyd.

Leveringsområder

Hvor leverer vi i Bergensområdet?

Vi ønsker at kjøp av ved skal være så enkelt som mulig for deg. Du kan kjøpe via nettsiden vår og vi tilbyr naturligvis muligheten for å få det levert på døren din hjemme. Eventuelt kan du hente selv om du ønsker. Enklere kan det rett og slett ikke bli.

I nettbutikken vår kan du enkelt legge inn antall sekker du ønsker bestilt og hvor de skal leveres. Du får da med en gang opp et pristilbud der du kan se hvor mye sekkene koster, og hva vi tar for levering hjemme hos deg. Inkludert i leveringen er naturligvis at vi bærer sekkene på plass der du måtte ønske. Prisen for levering inkluderer kun utgiftene i forbindelse med kjøring og du betaler ingen pris for tiden vi bruker på levering. Forhåpentligvis gjør dette oss uslåelig på pris.

Vi leverer i dag ved til hele Bergenshalvøyen. Kartet viser en liten oversikt over hva som i hovedsak er våre leveringssoner. Vi tilbyr selvsagt også levering utenfor oppsatte leveringssoner og ekspanderer stadig. Bor du utenfor vårt leveringsområde er bare å ta kontakt for et pristilbud fra oss.

Vi er opptatt av kundene våre

Vi ønsker at kundene skal få en så bra som mulig opplevelse ved kjøp av produkter hos oss.

Takk for at du har besøkt nettsiden vår

Registrer deg for å motta varsel om ved og ulike kampanjer og rabattkoder.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.