Hopp til innholdet

FAQ – Spørsmål og svar om bjørkeved

På denne siden har vi samlet sammen ofte stilte spørsmål og svar, slik at du skal få mest mulig informasjon på en enkelt metode. Om du har spørsmål utover det som er beskrevet, er det bare å ta kontakt. Du finner mer informasjon om hvordan vi kan kontaktes på denne siden.

question marks on paper crafts

Hvordan bestiller jeg ved?

Du bestiller enkelt ved i nettbutikken vår https://bergenved.no/butikk. Der får du opp all nødvendig informasjon, som kvalitet, leveringstider og priser.

Hvordan vet jeg fraktprisen?

Ved bestilling i nettbutikken legger du inn adressen din og du får da opp hvor mye frakt koster til din adresse.

Jeg har bestilt, men ikke fått ordrebekreftelse?

Har bestillingen gått i orden i våre systemer får du ordrebekreftelse automatisk tilsendt på epost. Om du ikke har fått denne kan du ta kontakt med oss, og så sjekker vi opp i ordren din.

Når får jeg levering?

Vi leverer fortløpende de ordrene vi får inn. Du blir selvfølgelig kontaktet i forkant av levering for å avtale tidspunkt som passer.

Kan jeg hente selv?

Vi tilbyr at du kan hente bestillingen din selv på lageret vårt! Da velger du varianten «Hente Selv» på i butikken, og så får du tilsendt informasjon angående henting.

Er det et minste antall sekker på bestilling?

I sesongen kan du bestille så mange vedsekker du trenger. Ved forhåndsbestilling før sesongen er minste antall sekker man kan bestille 20.

Kan man få rabatt ved større kjøp?

Det er billigere per sekk hvis du bestiller flere sekker. Sekkeprisen er konstant, men leveringsdelen er mindre per sekk når antallet øker. Dermed er det litt billigere per sekk å bestille flere sekker.

Hva er adressen til Bergen Ved AS?

Adressen vår er Johan Berentsens vei 38, 5160 Laksevåg. Vi holder til i et lagerbygg rett ved laksevåg senter. Kjør forbi Rema 1000 og fortsett rett frem før du tar til venstre opp en kort bakke på enden av laksevåg senter. Her ser du enkelt lageret vårt.