Hopp til innholdet

Forhåndsbestilling av bjørkeved

Sesongen går mot slutten. Gjennom sesongen økte vedprisen enormt, og tilgjengeligheten på ved har vært redusert i lange perioder. Vi i Bergen Ved AS ønsker at du skal ha en forutsigbar sesong til høsten. Derfor tilbyr vi nå forhåndsbestilling av god og tørr bjørkeved.

Kjøper du produktet som er tilgjengelig i nettbutikken nå: Forhåndsbestilling sesongen 2022-2023 – Vedsekk 40L, Bjørkeved vil du sikre deg ved til starten av sesongen. Når du bestiller registrerer vi ordren din, og behandler den i løpet av juli / august.

Erfaringer vi gjorde oss i sesongen 2021-2022, var at vi startet litt for sent med behandling av forhåndsbestillingene, så vi hang alltid litt bak. I år har vi derfor som mål å få levert ut alt av forhåndsbestillinger innen 31. august 2022. Da oppnår vi nok kapasitet til å starte det hektiske salget som starter i september, og varer frem til sesongen er ferdig i februar/mars i 2023.

En liten oversikt over prosessen ved forhåndsbestilling:

  1. Legg produktet i handlekurven (Vi har minstegrense på 20 sekker)
  2. Gå til handlekurv / kassen og fyll inn nødvendig informasjon. (Eventuelt spesielle ønsker)
  3. Send inn ordre (Da blir bestillingen registrert) (Du blir også videresendt til betalingsløsningen vår – Dintero. Her velger du om du vil betale med vipps eller visa-/kredittkort)
  4. Når betalingen er gjennomført får du en epost fra systemet vårt. Denne inneholder ordrebekreftelse og litt generell informasjon om bestillingen. (Vi gjør oppmerksom på at levering ikke er inkludert, men kommer i tillegg og blir avklart på et senere tidspunkt. Forventet pris på dette er rundt 400kr)
  5. I juli / august vil vi ta kontakt for å avtale angående levering. På dette tidspunktet betaler du for leveringen om du vil ha dette. Vi tilbyr alltids at du også kan hente veden din selv på et av våre lager.
  6. Når dagen for avtalt levering kommer vil vi gi beskjed om at vi kommer, og deretter levere veden hos deg.

En siste anbefaling fra oss er å bestille 30 sekker. Ut fra tidligere etterspørsel og forbruk hos kundene våre, er det ca. 30 sekker som er beregnet for en normal vinter. Pleier du å fyre mye, anbefaler vi mer enn 30 sekker.