Hopp til innholdet

Informasjon om bestilling

Per 12. januar 2022 tilbyr vi begrenset kapasitet på levering. Du kan også hente selv.

Lageret vårt er plassert i Vågsgaten 20, 5165 Laksevåg.

Fremgangsmåte ved bestilling:

Bestilling skjer via nettbutikken vår. Vi har ikke bemannet utsalg ved lageret og vi anbefaler alltid å sjekke lagerstatus på nettsiden vår før du eventuelt tar turen bort til lageret for å unngå bomturer.

  1. Du velger produktet Vedsekk, 40L, Bjørkeved
  2. Deretter velger du antallet sekker du ønsker og legger dette i handlekurven.
  3. Gå til kassen og fyll inn i nødvendige felter.
  4. Betalingen skjer enten med kort eller via Vipps. Betaler du med kort fyller du inn dataene direkte i kassen. Velger du å betale med Vipps blir du videresent til en side som er drevet av Dintero. Her følger du de anvisningene som blir gitt og betaler.
  5. Du får etter godkjent kjøp en epost med ordrebekreftelse og nødvendig annen informasjon. (Dersom du ikke har mottatt noen epost fra oss (betaling@bergenved.no) innen 2 timer ber vi deg ta kontakt via en av våre kontaktkanaler.
  6. Du kan nå hente ordren din når det måtte passe deg best på lageret vårt.
  7. Om du har bestilt med levering vil du bli kontaktet for å avtale tidspunkt for levering.

Vi ser frem til en hyggelig handel med deg !