Hopp til innholdet

Salget er i gang hos oss i Bergen Ved AS

Høstsalget hos Bergen Ved AS er nå i gang. I løpet av våren og sommeren får vi som regel jevnt inn et par bestillinger. Vi har nå merket at flere personer tenker på å skaffe seg veden til vinteren og salget vårt har gått veldig opp de siste dagene. Denne sesongen har vi betraktelig mer på lager enn fjoråret. Vi håper derfor at beholdningen vår holder noe lenger og gleder oss over at salget er i gang.

Fleksible levering- og bestillingsløsninger

Forskjellige kunder har forskjellige preferanser. Noen bor i leilighet og har ikke veldig god plass. Dersom du ønsker ved til vinteren, men ikke ønsker å få den levert helt enda er dette også en mulighet! Vi reserverer da veden for deg og du er garantert å slippe problemene med å finne ved senere ut i sesongen da mange av produsentene er utsolgt. Vi vet hvor stressende dette kan være og ønsker å gi deg en enkel løsning for å unngå denne utfordringen. Ta kontakt med oss dersom dette er noe som passer for din del. Vi kan tilby fleksible løsninger avhengig av hva som passer til dine preferanser som kunde. Selv om salget nå er i gang betyr det ikke at du trenge rå få veden din levert nå!

Salget er i gang og vi har mange tusen sekker klare for salg. Vi gleder oss til å treffe igjen alle kundene våre den neste tiden!

Besøk vår butikk her

Populære artikler: