Hopp til innholdet

Klar for høstsalget og mange produkter på lager

Bergen Ved AS er nå klar for høstsalget. Lagerbeholdningen vår er nå kvalitetssjekket og klar til å selges. Denne sesongen har vi betraktelig mer på lager enn fjoråret. Vi håper derfor at beholdningen holder noe lenger ut i sesongen.

Vi har mange tørre sekker med god bjørkeved på lager. Bergen Ved AS har arbeidet med å endre og effektivisere produksjon og prosedyrer. Dette har gitt resultater. Nytt av sesongen er at produktene våre holder enda bedre kvalitet enn tidligere. Vi håper også å kunne levere enda bedre kundeservice og leveringspriser enn tidligere.

Forberedelsene for salget er nå gjennomført og vi er klar for å starte sesongen!

Dersom du allerede nå er interessert i å bestille eller reservere sekker til senere i sesongen kan du besøke vår butikk.

Vi er klar for høstsalget og gleder oss til å møte alle kundene våre igjen!

Populære artikler: