Hopp til innholdet
Hjem » Tips og Triks » Klar for høstsalget og mange produkter på lager

Klar for høstsalget og mange produkter på lager

Bergen Ved AS er nå klar for høstsalget. Lagerbeholdningen vår er nå kvalitetssjekket og klar til å selges. Denne sesongen har vi betraktelig mer på lager enn fjoråret. Vi håper derfor at beholdningen holder noe lenger ut i sesongen.

Vi har mange tørre sekker med god bjørkeved på lager. Bergen Ved AS har arbeidet med å endre og effektivisere produksjon og prosedyrer. Dette har gitt resultater. Nytt av sesongen er at produktene våre holder enda bedre kvalitet enn tidligere. Vi håper også å kunne levere enda bedre kundeservice og leveringspriser enn tidligere.

Forberedelsene for salget er nå gjennomført og vi er klar for å starte sesongen!

Dersom du allerede nå er interessert i å bestille eller reservere sekker til senere i sesongen kan du besøke vår butikk.

Vi er klar for høstsalget og gleder oss til å møte alle kundene våre igjen!