Hopp til innholdet

Opprettelse av Web-App

Bergen Ved AS har nå opprettet en web-app som du kan bestille via. Sannsynligvis finnes det ingen andre nettbaserte metoder for bestilling av ved som er enklere enn det nye systemet vårt. Etter hva vi kjenner til er det ingen andre selskaper for levering av ved som tilbyr noen lignende løsninger. Dersom man laster ned web-appen fra Bergen Ved AS kan man bestille sekker via appen. Faktisk er systemet så enkelt at du kun trenger å holde inne app-ikonet for å få opp bestillingsalternativene våre. Du kan da trykke på et bestillingsalternativ og kommer direkte inn til betaling i nettbutikken. Her kan du enkelt gjennomføre betaling med Vipps eller alternative betalingsformer. Enklere løsning må være vanskelig å finne! 
 
Vi satser på salg via digitale kanaler og håper at det nye bestillingsalternativet vårt gjør alt enda enklere for deg som kunde. Når du har appen lastet ned på telefonen er det heller ikke spesielt vanskelig om du ønsker å bestille ved flere ganger. Appen husker også bestillingsinformasjonen din fra tidligere slik at du ikke trenger å legge inn noe unødvendig informasjon flere ganger.  
Dersom du har andre tips for hvordan vi kan gjøre bestilling og levering av produktene våre enklest mulig for deg som kunde oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss.  
 
For å ta i bruk web-appen kan du gå til hjem-siden på nettsiden vår. På forsiden vil du midt på skjermen se et alternativ for å laste ned web-appen. Ved å trykke på denne knappen på telefonen din laster du ned applikasjonen. Den kan foreløpig ikke finnes i Google Play Store eller Apple Store. 
 
Ved å ha appen kan du gjennomføre hurtigbestillinger som nevnt ovenfor. Du kan også gjennomføre bestillinger på vanlig måte. Da går du bare inn på appen og handler i nettbutikken vår på vanlig måte.  
 
Vi synes den nye løsningen med opprettelse av web-app virker spennende og forenkler kjøpet for deg som kunde. Dersom du har noen tilbakemeldinger på systemet vårt oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss. Dersom du har andre ideer for hvordan vi kan forenkle kjøpsprosessen vil vi gjerne også høre fra deg