Hopp til innholdet

Våre kjerneverdier for gode kundeopplevelser

Våre kjerneverdier forteller om hva som vi i Bergen Ved anser som spesielt viktig for at du som kunde skal være fornøyd med produktet vi leverer. Selskapet har arbeidet spesielt med å finne ut hvordan vi skal yte bra på disse parameterne.

Rask Levering

Vi vet hvor irriterende det kan være å ikke få en vare levert i tide. Derfor har vi høyt fokus på levering og leverer som oftest samme dag.

Vi avtaler leveringstidspunkt med kunden slik du får levert varen på et tidspunkt som passer for deg. Inkludert i leveringen er også selvfølgelig inkludert at vi bærer veden på plass der du måtte ønske. På denne måten sikrer vi en effektiv og rask levering. Du trenger ikke hjelpe med bæring og forteller bare hvor du ønsker den plassert.

Erfaring

Viktig for kundeopplevelsen, er at erfaringsnivået til selgerne våre er høyt. Våre selgere kan svare de de aller fleste spørsmål som gjelder ulike typer ved. Våre kjerneverdier skal sikre at du som kunde opplever at vi har kompetanse om hva som kategoriserer og kjennetegner gode produkter.

Ved å opprettholde et høyt erfaringsnivå blant selgerne våre sikrer vi at vi leverer et godt produkt og god service. Dersom du lurer på noe er det bare å spørre selgerne våre.

Høy kvalitet

Våt ved er frustrerende. Det brenner ikke skikkelig og blir masse røyk i peisen. Derfor selger vi kun tørr ved, slik at du som kunde blir fornøyd.

For å sikre at produktet du får levert er av tilstrekkelig god kvalitet har vi utarbeidet kvalitetsstandard for Bergen Ved AS som beskriver kvalitet på hva vi leverer. Kvalitetsstandarden tar utgangspunkt i Norsk Standard for fyringsved (NS4414). Dersom du ønsker å lese mer om hva denne standarden innebærer kan du finne den i produktbeskrivelsen i nettbutikken. Standarden spesifiserer eksempelvis hvor mye fuktighet som kan være i veden.

Med utgangspunkt i Kvalitetsstandarden for Bergen Ved AS gjennomfører vi ved hvert salg kontroll av varene som leveres for å sikre at varene oppfyller kravspesifikasjonene.

Våre kjerneverdier skal medføre at du som kunde har gode opplevelser av Bergen Ved AS.

Populære artikler: