Hopp til innholdet

1. års jubileum feires i Bergen Ved AS

Bergen Ved AS markerer i dag at selskapet er et år gammel. 5. august i fjor ble selskapet stiftet med den hensikten å starte med vedproduksjon.

Et år er gått og det er mye som er endret fra starten. Til tross for at det ikke er lang tid siden selskapet er stiftet er det likevel veldig mye som har skjedd. VI har derfor laget en liten oversikt over hva som har vært våre største milepæler i året som har gått.

Opprettelse av lager

I løpet av sommeren kjøpte vi en lagerhall utenfor Stavanger og fikk den transportert til Bergen. Det vi i utgangspunktet tenkte var et virkelig stort lager viste seg snart å være for lite. Til neste sesong arbeider vi med hvordan vi skal utvide lagerkapasiteten vår. Kanskje må vi gå til innkjøp av en enda større lagerhall. En del produsenter tørker veden utendørs under presenning eller plater. Vår erfaring er at veden ikke blir raskt nok tørr på denne måten og at noe av veden er for fuktig. For å sikre at vi leverer god kvalitet ønsker vi å lagre alle veden vår innendørs.

Utsolgt på en uke

Vi startet med å produsere store mengder med ved. Selv tenkte vi at det sannsynligvis ville innebære store utfordringer å få solgt alt vi produserte. Med god markedsføring viste det seg likevel at vi solgte ut hele beholdningen på to uker. Etter et år er gått har vi gjort store endringer på hvordan vi drives som selskap og har nå klar en mye større lagerbeholdning.

Nettside og web-app

Vi startet tidlig utviklingen av egen nettside. I hovedsak markedsfører vi oss over nettet og nettsiden er en av våre viktigste kanaler for salg. Nettsiden har gått gjennom en del forbedringer og endringer og blir stadig bedre. I det siste har vi også begynt med arbeidet med web-appen vår. Når denne er ferdig blir dette sannsynligvis den enkleste måten som man kan bestille ved på i hele Norge.

Nye samarbeidspartnere

I starten bestod selskapet av bare tre personer med kompetanse på ulike områder. Forskjellige egenskaper og kunnskap har gjort at vi føler oss som et konkurransedyktig selskap. Etter hvert forstod vi likevel at vi trengte flere samarbeidspartnere og ansatte om vi skal fortsette å utvikle selskapet slik vi har tenkt. I løpet av våren har vi inngått samarbeid med en ny produsent og en ny salgsmedarbeider. Dette har resultert i at Bergen Ved nå har hele tre utsalgssteder. Vi har tenkt å fortsette utviklingen og ekspanderer stadig til nye områder. Dersom du ønsker å lese mer om leveringsområdene våre kan du finne informasjonen her.

Populære artikler: