Hopp til innholdet

Sosialt engasjement i Bergen Ved AS

Som et lite selskap er vi engasjert i lokalsamfunnet vårt. Vi ønsker å bidra til en positiv utvikling. Som selskap synes vi det er viktig å med sosialt engasjement.

Vi har den siste tiden diskutert litt hva vi kan gjøre for å bidra til et bedre lokalsamfunn. Vi har fått en god del ideer på hva vi kan bidra med. Samtidig må vi balansere vår frivillige innsats med kommersiell virksomhet. Selskapet kommer derfor til å gjennomføre en innsats på ett frivillig område om gangen.

Det er snart sommer og badesesongen har for noen kanskje allerede startet. Vi har bestemt at selskapets første frivillige innsats skal være å bidra til å rydde strendene i lokalområdet for plast og annet søppel. Foreløpig har vi laget en plan for hvordan vi som selskap tenker at dette skal gjennomføres. Følg med på nettsiden vår og våre andre sosiale medier for flere oppdateringer om aksjonen vår. Forhåpentligvis vil vår innsats føre til en merkbar forskjell!

Vi oppfordrer også alle våre kunder og samarbeidspartnere og andre bedrifter til også å bidra til et bedre lokalsamfunn.

Andre ideer for sosialt engasjement

Dersom du har andre ideer eller forslag til hvor Bergen Ved AS kan bidra med sosialt engasjement på frivillige områder setter vi pris på om du tar kontakt med oss!

Populære artikler: