Hopp til innholdet

40L vedsekk med bjørkeved- vi er klare for å levere

40L sekker med bjørkeved- endret kvalitetsstandard for sekkene som selges

Bergen Ved AS har endret kvalitetsstandarden for sekkene med bjørkeved som vi selger. I sesongen 2020/2021 solgte vi i all hovedsak 60L sekker med god bjørkeved. For neste sesong, altså sesong 2021-2022 kommer vi til å selge 40L sekker med bjørkeved. I løpet av sesongen som har vært opplevde vi større pågang etter 40L sekker med bjørkeved enn det vi hadde forventet. Vi gjennomfører altså endringen for å kunne gi deg som kunde et enda bedre tilbud.

Billige sekker 40L bjørkeved

For deg som kunde er det kun utseende og forpakningen som er endret. Prisen per liter ved er fortsatt den samme. Bergen Ved AS ønsker å være konkurransedyktige på pris. Vårt mål er enkelt og greit at vi skal levere de beste og de billigste sekkene på markedet. For oss som selskap har denne lille endringen så stor betydning, men vi håper at dette medfører en litt enklere situasjon for noen av våre kunder.


Endring i vekt

Den endrede forpakningen fører til at sekkene blir lettere. En 60L sekker er naturligvis betraktelig tyngre enn en 40L sekk. Vekten har faktisk vært problematisk for noen av kundene våre da de har hatt problemer med å løfte/flytte på sekkene. For å forenkle håndteringen av sekkene har vi dermed redusert størrelsen på sekkene.

Levering av 40L vedsekker

Vi kommer fortsatt i sesongen 2021/2022 til å levere de fleste bestillingene rett på dør til deg som kunde. Bergen Ved AS vil at det skal være så enkelt som mulig å kjøpe gode sekker med bjørkeved. For at kjøpet skal være enklest som mulig for deg leverer vi altså direkte til kunden. Dersom du ønsker å hente veden selv er dette naturligvis også en mulighet. Når du bestiller ved i nettbutikken legger du inn postnummeret du får levering til og får da automatisk opp prisen for levering. Vi har svært konkurransedyktige priser på levering sammenlignet med konkurrentene våre.