Hopp til innholdet

Bestille ved nå? Vi er klar for å levere

Bergen Ved AS åpner nå forhåndsbestilling for sesongen 2021/2022. Dersom du ønsker å bestille ved fra oss er dette mulig direkte i nettbutikken vår. Levering av forhåndsbestilte varer er planlagt til å ikke skje før 1. oktober. Ved å gjennomføre bestillingen av ved i nettbutikken vår kan du legge inn ønsket tidspunkt for levering. Vi forstår at det er vanskelig å vite tidspunkt for når du ønsker å få veden levert så langt frem i tid. Vi er derfor fleksible og avtaler sammen med deg som kunde et passende tidspunkt når det nærmer seg. Legg inn omtrentlig ønsket tidspunkt for levering også tar vi kontakt med deg når det nærmere seg levering. Dersom du har helt spesielle ønsker for din bestilling anbefaler vi at du tar kontakt med oss via enten telefon, mail eller kontakt oss skjemaet på nettsiden. All relevant kontaktinformasjon kan finnes på nettsiden.

Hvorfor forhåndsbestille ved?

I sesongen 2021/2022 opplevde vi og de fleste andre vedleverandører stor etterspørsel. Dette gjorde at lagrene våre fort ble utsolgt og vi kunne dermed ikke dekke etterspørselen. Når tilbudet går ned og etterspørselen er stor er ofte det uheldige resultatet for deg som kunde at den generelle prisen på ved går opp. Hos Bergen Ved AS ønsker vi å gi deg som kunde samme gode pris hele sesongen og vi setter ikke opp prisen selv når lagerbeholdningen vår går nedover. Men i sesongen 2020/2021 opplevde vi et stort antall personer som ville bestille ved og vi ble dermed utsolgt.


Større trygghet og bedre priser

Ved å forhåndsbestille ved sikrer du deg større trygghet. Du slipper stresset med å lete etter ved å bestille når prisene er høye og veden vanskelig å finne. Bergen Ved AS ønsker å gjøre kjøp av ved så enkelt som mulig for deg som kunde. Flere tusen sekker klare for levering
Som man kan lese i artikkelen vår «Vi er klare for ny sesong» har vi nå snart flere tusen sekker med ved klare for neste sesong. Vi håper å kunne levere et enda bedre tilbud til kundene våre og at alle kundene som ønsker å bestille ved hos oss faktisk får muligheten til dette gjennom helse sesongen.


Bestill ved en gang- men få flere leveringer

Dersom du bruker mye ved, men har lite plass til å oppbevare ved kan vi tilby å levere sekkene til deg ved flere anledninger. Dette passer ypperlig til deg som eksempelvis bor i leilighet og har begrenset med plass. Dersom du ønsker denne muligheten når du bestiller ved er det bare å ta kontakt med oss.