Hopp til innholdet

Klar for ny sesong i Bergen Ved AS

Vi i Bergen Ved AS er klare for en ny sesong. Som du du kan lese om i Planer for 2021 var målet for vårt å øke lagerbeholdningen vår av god bjørkeved frem mot høsten. En av våre største utfordringer i sesongen 2020/2021 var problemer med å produsere nok sekker med ved til å dekke behovet hos kundene våre. Vi opplevde veldig stor etterspørsel og ble utsolgt innen kort tid. Faktisk var vi allerede utsolgt før kuldeperioden begynte i januar/februar. Dette var selvfølgelig ikke helt gunstig med tanke på å kunne levere veden som kundene våre trengte. Frem mot høstens sesong har vi derfor arbeidet med å sikre enda større kvantum med god bjørkeved. For å være klar for ny sesong bestemte vi oss for å sørge for at lagerbeholdningen var stor nok til å kunne dekke tilbudet.

Flere tusen sekker ved
Bergen Ved AS har nå flere tusen sekker med god bjørkeved klar for sesongen 2021/2022. Vi er klare for at salget skal starte og håper at årets lagerbeholdning skal klare å dekke etterspørselen vi opplevde i fjor. Med større lagerbeholdning håper vi også å kunne tilby et godt tilbud gjennom hele sesongen.


Kvalitet

For oss i Bergen Ved AS er det svært viktig at vi selger fyringsved av bjørk av høy kvalitet. Vi har arbeidet med rutinene våre for kvalitetskontroll og tror også at endringene i driftsrutinene vil medføre bedre kvalitet på varene som vi skal selge til høsten.


Klar for ny sesong med gode priser

I tillegg til å øke lagerbeholdningen vår av tørr bjørkeved klar til høsten har vi også arbeidet med å forbedre driften i selskapet på andre områder. Ved å effektivisere både produksjon, logistikk og intern drift reduserer vi kostnadene våre så mye som mulig. Dette gjør vi for å kunne tilby deg som kunde svært gode og konkurransedyktige priser. Bergen Ved AS ønsker å være konkurransedyktige både på kvalitet, pris og effektivitet.

Vi er glade for å ha oppnådd noen av de målene vi har arbeidet mot og ser frem til å utvikle selskapet videre i fremtiden. Vi er klare for ny sesong og gleder til å treffe kundene våre igjen i høst.Populære artikler: