Hopp til innholdet

Oppdaterte leveringsområder i nettbutikken

Vi har oppdatert leveringsområdene på nettsiden vår. Å kjøpe ved hos Bergen Ved skal være enklest mulig for deg. Du kan enkelt bestille via nettsiden vår og får automatisk oppgitt pris for levering når du legger inn postnummeret ditt i nettbutikken vår.

Hvor leverer vi i dag?

Vi leverer i dag ved til hele Bergenshalvøyen. Basert på hvor vi solgte ved i 2020 har vi oppdatert leveringssonene våre for å inkludere alle aktuelle områder. Nå kan du enkelt beregne pris for alle leveringsområdene våre. Dette gjør at du enkelt kan se hvor mye levering koster hos oss. Vi mener at vi har svært konkurransedyktige priser og gjør alt vi kan for at vi skal være så transparente så mulig.

Levering utenfor oppsatte leveringsområder

Vi tilbyr selvsagt også levering utenfor oppsatte leveringssoner og ekspanderer stadig. I løpet av 2021 håper vi å opprette flere utsalgssteder. Med flere utsalgssteder vil vi kunne levere raskere og billigere til deg som kunde. Vi vil også ha større rekkevidde og nå ut til et større publikum noe som er viktig for oss for å kunne holde prisene våre konkurransedyktige.

Dersom du bor utenfor dagens leveringsområder er det bare å ta kontakt for et pristilbud fra oss.

Populære artikler: