Hopp til innholdet

Oversikt over våre sosiale medium

Bergen Ved AS er aktiv på flere forskjellige sosiale medium. I denne artikkelen tenkte vi å gi deg en liten oversikt over hvilke plattformer du kan finne oss på. Vi tenkte også å fortelle litt om hva vi publiserer på de forskjellige sosiale mediumene våre.

I dag kan du finne oss på fire plattformer. Vi har Facebook, Instagram og LinkedIn. Naturlig nok passer forskjellig informasjon på forskjellige kanaler. Vi kommer i hovedsak til å publisere ulik informasjon på de forskjellige kanalene slik du kan følge den kanalen som gir informasjon som er interessant for deg kunde eller samarbeidspartner.

bergenved.no

En av våre viktigste plattformer er i dag nettsiden vår bergenved.no. Her kan man stort sett finne all viktig informasjon som blir publisert av oss som selskap. Via nettsiden kan du bestille sekker med ved, se pris for både ved og levering til forskjellige områder, gode tilbud og viktige oppdateringer fra bedriften.

Facebook

På Facebook publiserer vi i dag interessante artikler og innlegg om vår daglige drift. Artiklene kan også finnes på nettsiden vår. Her kan du blant annet lese mer om tips og triks for opptenning, fyring, økonomi i vedfyring og mye annet. På Facebook publiserer vi også statusoppdateringer og tilbud. I løpet av året har vi også tenkt å avholde to konkurranser med fine premier.

Instagram

Via Instagram kan du lære mer om oss og hva som skjer i det daglige. Her kan du få et fint innblikk via bilder.

LinkedIn

Dersom du har profesjonell interesse i selskapet vårt anbefaler vi at du følger oss på LinkedIn. Her publiserer vi relevant informasjon og oppdateringer om selskapet. LinkedIn er i hovedsak kanalen vår for profesjonell informasjon.


Sosiale medier og deg som kunde

Hvilke sosiale medier føler du passer best for deg? Dersom du har anbefalinger om noe du har lyst å se eller høre mer om på noen av våre sosiale medium oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss

Populære artikler: