Hopp til innholdet

VIPPS integrert på nettsiden

Bergen Ved AS har nå VIPPS integrert på nettsiden. VIPPS blir benyttet både til betaling og mulighet for log-in på nettsiden vår. Dette gjør at bestilling av ved kan skje rasker, enklere og tryggere for deg som kunde.


Betaling

Ved utsjekk på nettsiden kan man velge hvilke betalingsmetode man ønsker å benytte. Dersom du ønsker å betale med slik er det rett og slett bare å velge VIPPS som betalingsmetode. Betalingen kan deretter gjennomføres raskt og enkelt med mobilen.


Opprett bruker via VIPPS

På nettsiden vår kan man også opprette bruker via VIPPS sitt system. Dette gir høy sikkerhet for deg som kunde. Dersom man oppretter bruker slik kan man også importere adressen direkte fra systemet slik at man slipper å skrive dette inn ved bestilling. Det er altså folkeregistret adresse som blir importert. Man kan se adressen som blir registrert ved bestilling. Dersom man ønsker å få levering til en annen adresse kan man enkelt endre dette. Dersom man benytter seg av VIPPS på nettsiden slipper man også å benytte seg av innlogging og alt skjer automatisk. Dersom du ønsker å vite mer om hvordan vi beskytter personopplysningene dine kan du finne de her.

Totalt sett gir denne muligheten deg som kunde større sikkerhet. Betaling blir også enda raskere og enklere.

Vil du ha mer informasjon om hva VIPPS er? Da kan du besøke nettsiden deres.

Vi i Bergen Ved AS er opptatt av at det skal være enklest mulig å kjøpe ved hos oss. En enkel og effektiv kjøpsopplevelse er bra for deg som kunde. Dersom du har andre tips til endringer og forbedringer oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss!

Populære artikler: