Hopp til innholdet

Nyttårshilsen fra oss i Bergen Ved AS

Godt nyttår fra oss i Bergen Ved AS!

2020 går nå mot slutten og snart er vi i 2021. Året har vært vanskelig for mange og vi håper på bedre tider til neste år. For oss i Bergen Ved AS har 2020 vært vårt første år med drift. Til tross for et annerledes år har salget denne sesongen vært over all forventning. Vi ble utsolgt innen veldig kort tid. Nå har vi startet planleggingen frem mot neste sesong. Vi ønsker å benytte anledningen i nyttårshilsen til å takke alle som har støttet den lille bedriften vår.

Nyttårshilsen og tanker om neste sesong

Vi ser frem til å levere et enda bedre produkt og service til dere til neste år! Nyttårshilsen fra oss i Bergen Ved AS!

Vi har nå åpnet forhåndsbestilling av ved for sesongen 2021/2022 og det er allerede nå mulig å bestille i nettbutikken vår. Ved forhåndsbestilling får man også gode rabatter. Ønsker du å bestille kan du finne nettbutikken vår her. Godt nyttår!

Populære artikler: