Hopp til innholdet

Levering av ved rett til deg

Et stort spørsmål når man skal kjøpe ved er gjerne om man skal hente selv eller få det levert på døren. Vi har gjort levering av ved enkelt med vårt ny bestillingssystem.

Skjulte kostnader ved kjøp av ved

Å kjøre til et kjøpesenter eller en butikk koster penger. Man skal gjerne låne eller leie tilhenger, og muligens må man kjøre gjennom bomstasjoner. Slitasje på bilen og drivstoff må også medregnes. I tillegg bruker man fort en del tid på både henting, transport og stabling hjemme.

Mange tenker gjerne at det i utgangspunktet er billigere å kjøpe veden hos en av de store butikkjedene. Logisk sett burde kjedene med sitt store distribusjonsapparat være betraktelig mer effektive enn lokale leverandører. Dette er ikke alltid tilfelle, som du kan lese mer om vår korte artikkel om forskjellen mellom lokalprodusert ved og ved man kjøper i butikken

Det kan kanskje være vanskelig å regne med alle faktorene som påvirker prisen på vedkjøpet ditt. Hos Bergen Ved AS tilbyr vi en enkel løsning. Vi leverer all ved hjem til deg på billigst mulig vis. Prisen for levering får du oppgitt på forhånd via «fraktberegneren» i butikkløsningen vår. Fraktberegneren tar bare hensyn til antall kilometer og slitasje på bil ved levering. Du betaler altså ingenting for tidsbruken vår. Det skal altså godt gjøres å levere billigere enn oss. Om du ikke ønsker levering kan du selvfølgelig også hente selv.

Transparent prising for levering av ved

Om du ønsker å undersøke hvor mye levering rett til deg koster kan du sjekke dette ut i nettbutikken vår som du kan finne her. For sesongen 2021/2022 har vi også utvidet leveringsområdene våre. Basert på sesongen 2021/2022 har vi sett hvilke områder vi selger i og oppdatert fraktberegneren slik at alle disse områdene er inkludert i systemet. Dersom du ønsker å lese mer om levering av ved har vi nylig skrevet en artikkel om oppdaterte leveringsområder. Denne artikkelen kan du finne her.